En video fra din bryllupsdag gør det muligt for dig og din familie at genoplive minderne til evig tid. De mennesker, der betyder så meget for dig, musikken, stemmerne og følelserne – det hele vækkes til live igen på DVD eller Blu-ray. Disse minder er uerstattelige. Gør derfor dig selv en tjeneste: Overlad arbejdet til vores sikre og erfarne hænder. Vi har over 15 års erfaring med videoproduktion og har produceret et utal af bryllupsvideoer. Derfor er intet overladt til tilfældighederne.

 

Hos os lægger vi vægt på diskrete optagelser. Ingen gæster vil føle sig generet af vores tilstedeværelse til festen takket være gode zoomlinser, små trådløse mikrofoner og lysfølsomme kameraer, der eliminerer brugen af videolys.

Det er vigtigt for os at have fokus på en smagsfuld redigering og efterbehandling af bryllupsoptagelserne. Ingen over-the-top computereffekter, der stjæler fokus fra det væsentlige: følelserne og stemningen fra den store dag. Vi krydrer blot optagelserne med stilrene overgange og passende underlægningsmusik under udvalgte passager. Har brudeparret særlige ønsker til redigeringen, efterkommer vi dem med glæde.